Un bărbat a vrut să mituiască un poliţist ca să nu facă dosar fiului său, prins băut la volan

Un bărbat de 64 de ani a fost prins în flagrant în timp ce oferea unui poliţist 1.000 de lei ca să nu îi facă dosar fiului său, prins băut la volan. Poliţistul a refuzat banii, iar Serviciul Anticorupţie Dolj a organizat un flagrant. Bărbatul este cercetat sub control judiciar pentru dare de mită.

621 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a vrut să mituiască un poliţist ca să nu facă dosar fiului său, prins băut la volan

Un bărbat a vrut să mituiască un poliţist ca să nu facă dosar fiului său, prins băut la volan

Potrivit unui comunicat al Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, un echipaj de poliţie a oprit, duminică, în trafic, pe DN 6B, în comuna Goieşti, judeţul Dolj, un bărbat care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a refuzat recoltarea probelor biologice, iar tatăl acestuia, care a ajuns ulterior la spital, a promis ofiţerului de poliţie 3.000 de lei şi produse alimentare pentru a nu constata infracţiunea săvârşită de fiul său. Oferta a fost refuzată de poliţist.

„Ulterior, la sediul IPJ Dolj, unde conductărul auto a fost condus în vederea întocmirii actelor de constatare a infracţiunii, tatăl acestuia a reiterat oferta şi a oferit poliţistului suma de 1.000 de lei, din cei 3.000 lei promişi. Şi de această dată poliţistul a refuzat categoric şi a anunţat şeful ierarhic, precum şi DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, continuând să întocmească actele de constatare a infracţiunii. Ca urmare a sesizării, tatăl conducătorului auto a fost prins în flagrant imediat după ce a dat suma de 1.000 de lei ofiţerului de poliţie”, se arată în comunicat.

Bărbatul acuzat de dare de mită a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi Tribunalul Dolj a dispus cercetarea sub control judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici