Un bărbat aflat la scăldat a descoperit o bombă

O bombă de artilerie a fost descoperită în albia unui râu de un bihorean aflat la scăldat, anunţă ISU Bihor.

2301 afișări
Imaginea articolului Un bărbat aflat la scăldat a descoperit o bombă

FOTO ISU Bihor

Incidentul s-a produs duminică seara. Un bihorean care se scălda în apele Crişului Pietros a sunat la 112 pentru a anunţa că a descoperit în albia râului, o bombă de artilerie. Pirotehniştii s-au deplasat la faţa locului şi au izolat zona.

„În urma apelului primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 20.30, specialiştii pirotehnicieni ai Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor au desfăşurat în comuna Bunteşti, o operaţiune de asanare a teritoriului de muniţia rămasă neexplodată. Ajuns la locul indicat de apelant, echipajul de pompieri militari a identificat o bombă de artilerie de calibru 120 de milimetri, provenită din cel de-al Doilea Război Mondial”, au anunţat reprezentanţii ISU Bihor.

Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă de către echipajul pirotehnic, urmând a fi distrusă ulterior prin explozie controlată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici