Un bărbat bănuit de omor, în unul dintre cazurile din Baia Mare, cere expertiză psihiatrică

Un bărbat, suspectat că ar fi înjunghiat mortal două persoane în Baia Mare, a fost pus sub învinuire, marţi, şi internat provizoriu pentru a i se face expertiză psihiatrică, iar în cel de-al doilea caz cercetările continuă, fiind luat în considerare un conflict între cei doi soţi.

718 afișări
Imaginea articolului Un bărbat bănuit de omor, în unul dintre cazurile din Baia Mare, cere expertiză psihiatrică

Un bărbat bănuit de omor, în unul dintre cazurile din Baia Mare, cere expertiză psihiatrică

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că cele două cazuri de omor investigate nu au legătură între ele.

”Nu este nicio legătură între cele două cazuri de omor investigate. În ceea ce priveşte primul caz, de pe strada Gării, unde au fost descoperiţi înjunghiaţi şi decedaţi un bărbat şi o femeie, a fost identificat şi i s-a adus la cunoştinţă învinuirea unui suspect şi s-a luat măsura internării provizorii în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. În cel de-al doilea caz, de pe strada Petre Dulfu, se verifică mai multe variante, inclusiv un conflict intern între cei doi soţi, în urma căruia bărbatul a decedat, iar femeia a fost internată în stare gravă în spital. Aşteptăm şi rezultatul de la IML”, a spus Gabor.

Femeia este internată la Spitalul Judetean “Dr. Constantin Opris” Baia Mare, în comă.

”Este la Terapie Intensivă, sub tratament, i se fac investigaţii şi tratamentul adecvat leziunilor suferite, a avut contuzie cerebrală”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX directorul spitalului, Vasile Pop.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că, în acest caz, anchetatorii iau în calcul ipoteza potrivit căreia soţia, angajată a Primăriei Baia Mare, şi-a omorât soţul pe fondul unui conflict familial, lovindu-l cu un ciocan.

Două cazuri de omor au avut loc, luni, în Baia Mare, în două apartamente din oraş. În primul dintre cazuri au murit două persoane, iar în cel de-al doilea, un bărbat a murit şi o femeie a ajuns în stare gravă la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici