Un bărbat beat s-a luat la bătaie cu poliţiştii de la aeroportul Henri Coandă VIDEO

  • Un bărbat aflat în stare de ebrietate a provocat scandal într-un avion care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă.
  • El a refuzat să se legitimeze şi s-a luat la bătaie cu poliţiştii.
  • Până la urmă, bărbatul a fost încătuşat şi sancţionat, anunţă cei de la sindicatul Europol.
3339 afișări
Imaginea articolului Un bărbat beat s-a luat la bătaie cu poliţiştii de la aeroportul Henri Coandă VIDEO

Captură video Europol/Facebook

Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile la aeroportul din Otopeni.

„A consumat alcool şi s-a simţit un adevărat zmeu în avion Asta s-a întâmplat în urmă cu câteva zile când un pasager aflat sub influenţa licorilor bahice a adresat injurii pasagerilor unei aeronave ce venea de la Lyon”, au relatat cei de la Europol..

După ce a făcut scandal în avion, bărbatul s-a certat cu poliţiştii din aeroport.

„În momentul legitimării efectuate de către colegii noştri din cadrul Aeroportului Henri Coandă acesta a devenit recalcitrant, încercând să le smulgă din mână cartea de identitate, fapt pentru care a fost imobilizat şi încătuşat. Ulterior acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 4.000 lei pentru săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”, au precizat reprezentanţii sindicatului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici