Un bărbat care a furat bijuterii şi bani în Spania, prins după 10 ani la Constanţa

Un bărbat din oraşul Murfatlar, judeţul Constanţa, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare după ce furase din mai multe locuinţe din Spania bijuterii şi aproape 100.000 de euro, a fost prins de poliţiştii constănţeni la 10 ani de la comiterea faptelor.

127 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care a furat bijuterii şi bani în Spania, prins după 10 ani la Constanţa

Un bărbat care a furat bijuterii şi bani în Spania, prins după 10 ani la Constanţa

Potrivit IPJ Constanţa, poliţişti au depistat, vineri, un bărbat de 42 de ani, din oraşul Murfatlar, pe numele căruia autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi furt calificat.

„Faptele au fost comise pe teritoriul Spaniei, în anul 2009, bărbatul fiind bănuit că ar fi sustras mai multe bijuterii din incinta unor locuinţe, peste 90.000 de euro şi un autoturism”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, şi a fost încarcerat în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Taguri:
bărbat,
poliţie,
furt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici