Un bărbat care a lovit cu maşina poarta unei instituţii a fost încătuşat deoarece a făcut scandal

  • Un bărbat a făcut scandal în noaptea de miercuri spre joi în faţa unei instituţii din Bucureşti.
  • El a lovit cu maşina poarta instituţiei, apoi a refuzat să fie legitimat de un jandarm şi a sfârşit prin a fi încătuşat de poliţişti şi transportat la o unitate medicală.
233 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care a lovit cu maşina poarta unei instituţii a fost încătuşat deoarece a făcut scandal

Potrivit Poliţiei, joi, la ora 4.00, un jandarm aflat în postul de pază la o instituţie publică din Sectorul 5, a observat un bărbat, care „ar fi efectuat manevra de mers înapoi cu un autoturism şi ar fi lovit poarta de acces”.

Jandarmul a încercat să afle cine este bărbatul de la volan, dar acesta a devenit recalcitrant. În sprijinul jandarmului a venit un echipaj al Brigăzii Rutiere care patrula prin zonă. Şoferul a fost imobilizat şi transportat la spital.

„Bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat, însă, având în vedere comportamentul acestuia, s-a solicitat prezenţa unui echipaj medical, care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunţat IGPR.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 17 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi refuzul de recoltare de probe biologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici