Un bărbat care a stat nouă ani în închisoare pentru două violuri, căutat după ce la sfârşitul săptămânii ar fi violat o taximetristă / UPDATE Individul a fost prins

Bărbatul care a stat 9 ani în închisoare pentru două violuri şi care era căutat după ce la sfârşitul acestei săptămâni ar fi lovit şi violat o taximetristă, pe un câmp din municipiul Hunedoara, a fost prins, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2316 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care a stat nouă ani în închisoare pentru două violuri, căutat după ce la sfârşitul săptămânii ar fi violat o taximetristă / UPDATE Individul a fost prins

Un bărbat care a stat nouă ani în închisoare pentru două violuri, căutat după ce la sfârşitul săptămânii a violat o taximetristă

Petru Băţălan a fost reţinut pentru 24 de ore,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu, principalul suspect era pe o stradă din municipiu, fiind condus la audieri.

”Luni, în jurul orei 14.00, în urma activităţilor de căutare, poliţiştii hunedoreni au reuşit prinderea şi reţinerea, pe raza municipiului Hunedoara, a prezumtivului autor al infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate comise asupra unei taximetriste. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit Poliţiei Hunedoara, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din localitate cu privire la faptul că, în timp ce făcea taximetrie, a fost abordată de un client, care a solicitat să îl transporte în cartierul Hăşdat, din municipiul Hunedoara. Ajunşi la destinaţie, bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localităţii, unde, sub ameninţare, a violat-o.

În iunie 2013, Bătălan Petru a fost reţinut la Satu Mare după ce, atunci proaspăt eliberat din puşcărie, unde a stat patru ani pentru viol, a violat o bătrână de 71 de ani. După al doilea viol, bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fiind eliberat în acest an.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici