Un bărbat care lucra la reţeua de canalizare a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, muncitor la o firmă care face lucrări la reţeaua de canalizare din localitatea Benic, judeţul Alba, a murit, marţi, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, transmite corespondentul MEDIAFAX.

269 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care lucra la reţeua de canalizare a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Un bărbat care lucra la reţeua de canalizare a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

Pompierii din Alba au fost solicitaţi să intervină, marţi, în localitatea Benic din judeţul Alba, pentru salvarea unui bărbat prins sub un mal de pământ, în timp ce lucra reţeaua de canalizare. Potrivit reprezentantului ISU Alba, bărbatul era deja decedat când a fost găsit.

„Detaşamentul de pompieri Alba-Iulia a intervenit cu două autospeciale, un container de căutare-salvare Multirisc şi o ambulanţă SMURD pentru evacuarea unei persoane prinsă sub un mal de pământ din localitatea Benic. Din nefericire persoana în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost declarată decedată. Se intervine în continuare pentru extragerea persoanei şi stabilizarea malului de pământ”, a declarat Cătălin Kovacs, purtătorul de cuvânt al ISU.

La faţa locului s-au deplasat şi echipaje de poliţie.

Bărbatul era angajatul unei firme care se ocupa de executarea lucrărilor de modernizare a canalizării localităţii.

Inspectorul Vasile Suciu, responsabil cu protecţia muncii şi accidente de muncă a declarat, la rândul său, că o echipă de la ITM Alba, a ajuns la locul incidentului şi a început cercetările, fiind vorba de un accident de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici