Un bărbat care s-a certat cu soţia s-a urcat pe un stâlp de electricitate şi a ameninţat că se sinucide. Bărbatul a coborît de bunăvoie după 2 ore

Un bărbat din localitatea Suraia, judeţul Vrancea, s-a urcat, luni după-amiază, pe un stâlp de electricitate şi a ameninţat că se sinucide dacă soţia sa, cu care ar fi avut un conflict, nu acceptă să stea de vorbă cu el, transmite corespondentul MEDIAFAX. El a coborât de bunăvoie după o oră şi 40 de minute.

141 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care s-a certat cu soţia s-a urcat pe un stâlp de electricitate şi a ameninţat că se sinucide. Bărbatul a coborît de bunăvoie după 2 ore

Un bărbat care s-a certat cu soţia s-a urcat pe un stâlp de electricitate şi ameninţă că se sinucide (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, bărbatul, aflat în stare avansată de ebrietate, a acceptat să coboare singur de pe stâlpul de electricitate, după o oră şi 40 de minute, timp în care a tot urcat ajungând la o înălţime de aproximativ 25-30 de metri.

Conform sursei citate, la un moment dat, bărbatul a cerut să vorbească cu soţia sa, susţinând că aceasta l-ar fi înşelat cu naşul de cununie, însă după ce cei doi soţi au schimbat câteva cuvinte, bărbatul i-a cerut femeii să plece spunând că vrea să vorbească cu anchetatorii.

După plecarea soţiei sale, bărbatul le-a cerut anchetatorilor să se îndepărteze de stâlp dacă vor ca el să coboare, lucru pe care l-a şi făcut imediat ce forţele de ordine s-au retras câţiva metri în spate.

După ce a coborât de pe stâlp, bărbatul a fost preluat de către poliţişti, care urmează să ia împotriva sa măsurile legale, acesta fiind acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul, cunoscut ca un consumator de alcool, s-a urcat, luni după-amiază, pe un stâlp de electricitate şi a ameninţat că se sinucide dacă soţia sa, cu care ar fi avut un conflict, nu va accepta să stea de vorbă cu el.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici