Un bărbat care spune că e călugăr, cercetat pentru relaţii sexuale cu doi adolescenţi

Un bărbat de 34 de ani din Medgidia, care susţine că este stareţ la o mănăstire din Milano, este cercetat de poliţişti după ce ar fi plătit doi adolescenţi, de 14 ani şi 17 ani, să întreţină relaţii sexuale orale cu el.

438 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care spune că e călugăr, cercetat pentru relaţii sexuale cu doi adolescenţi

Un bărbat care spune că e călugăr, cercetat pentru relaţii sexuale cu doi adolescenţi (Imagine:Arhiva Mediafa Foto)

Potrivit poliţilor, fapta a ieşit la iveală, miercuri, când cei doi adolescenţi din comuna Tortomanu s-au lăudat la şcoală că au bani şi le-au povestit colegilor cum au procedat ca să facă rost de ei.

Povestea celor doi a fost aflată însă şi de un profesor care a alertat Poliţia.

Ulterior, bărbatul a fost identificat şi a fost dus pentru audieri la sediul Parchetului Medgidia. El recunoscut în faţa anchetatorilor că le-a dat bani celor doi copii pentru a întreţine relaţii sexuale orale, fapta petrecându-se pe un câmp. El a mai spus că această faptă nu este singulară, întrucât ar mai fi plătit şi alţi copii pentru acelaşi lucru.

De asemenea, bărbatul le-a spus poliţiştilor că a absolvit Teologia în anul 2006 şi că în prezent este stareţ la o mănăstire din Milano.

Anchetatorii încearcă acum să afle dacă spusele bărbatului sunt adevărate, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală sub acuzaţia de întreţinere de raporturi sexuale cu un minor.

Poliţiştii au luat legătura şi cu reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, care vor demara o anchetă socială la domiciliile celor doi minori şi vor stabili şi dacă aceştia au nevoie de consiliere psihologică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici