Un bărbat care susţinea examenul pentru permis a fost prins cu alcoolemie mare

Un bărbat de 40 de ani din Târgovişte care miercuri susţinea examenul pentru permisul de conducere a fost prins beat. Alcoolemia a depăşit 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

154 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care susţinea examenul pentru permis a fost prins cu alcoolemie mare

Un bărbat care susţinea examenul pentru permis a fost prins cu alcoolemie mare

Poliţiştii din Târgovişte au fost sesizaţi de un examinator că un bărbat aflat în timpul examinării pentru obţinerea permisului de conducere e beat.

Conform Poliţiei Dâmboviţa, în urma testării cu apartul etilotest bărbatul de 40 de ani a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, poliţiştii i-au făcut un dosar penal şi fac cercetari pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
permis,
alcool,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici