Un bărbat de 28 de ani a fost înjunghiat într-un cazinou. Poliţiştii au acţionat extrem de rapid

  • Un gălăţean a fost înjunghiat într-un cazinou
  • Agresorul a fost găsit rapid de poliţişti
  • Incidentul a avut loc luni, într-un cazinou aflat în zona centrală a oraşului Galaţi.
435 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de 28 de ani a fost înjunghiat într-un cazinou. Poliţiştii au acţionat extrem de rapid

Un bărbat de 28 de ani a fost înjunghiat într-un cazinou. Poliţiştii au acţionat extrem de rapid

Un gălăţean a fost înjunghiat într-un cazinou din oraşul Galaţi în urma unui conflict avut cu o persoană necunoscută. Agresorul şi-a lovit victima şi apoi a plecat, dar a fost găsit rapid de poliţişti.

Incidentul a avut loc luni, într-un cazinou aflat în zona centrală a oraşului Galaţi.

Poliţiştii au aflat că cei doi clienţi ai localului s-au certat, iar agresorul a folosit un obiect ascuţit pentru a-şi înjunghia adversarul.

„Sesizarea a fost făcută la Secţia 2 de Poliţie la ora 20.15. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit o victimă, un bărbat de 28 de ani, client al unui cazinou din Galaţi. El fusese lovit în zona toracelui de o persoană necunoscută. A fost identificat agresorul, un bărbat de 28 de ani, din Independenţa”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările şi au deschis un dosar penal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici