Un bărbat de 30 de ani a fost accidentat mortal în timp ce traversa strada, aparent pe trecerea de pietoni. Şoferul a fost prins

Un bărbat 30 de ani a fost omorât, sâmbătă noapte, în timp ce traversa o stradă din Bucureşti, fiind lovit de un autoturism. Potrivit poliţiştilor, şoferul a fugit de la locul accidentului, iar din primele cercetări, victima ar fi fost lovită pe trecerea de pietoni.

3031 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de 30 de ani a fost accidentat mortal în timp ce traversa strada, aparent pe trecerea de pietoni. Şoferul a fost prins

Un bărbat de 30 de ani a fost accidentat mortal în timp ce traversa. Şoferul a fost prins

„În jurul orei 4.40, la intersecţia bulevardelor N. Grigorescu cu Constantin Brâncuşi a avut loc un accident rutier. Un autoturism a surprins şi accidentat un pieton, care s-a angajat în traversarea carosabilului. În urma accidentului pietonul a decedat iar după producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei”, transmite Bigada Rutieră.

Potrivit sursei citate, pietonul avea în jur de 30 de ani, iar din primele cercetări accidentul s-ar fi produs chiar pe trecerea de pietoni.

„În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de poliţiştii Brigăzii Rutiere a fost depistat conducătorul autoturismului care a provocat accidentul, acesta fiind în custodia poliţiştilor. În cauză se efectuează cercetări faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt”, mai transmite Brigada Rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici