Un bărbat din Alba a ameninţat mai mulţi poliţişti cu o coasă

Un bărbat din judeţul Alba a fost reţinut şi este cercetat pentru ultraj după ce i-a ameninţat cu o coasă pe poliţiştii veniţi să îl sancţioneze pentru că şi-a agresat soţia şi fiica.

234 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Alba a ameninţat mai mulţi poliţişti cu o coasă

Un bărbat din Alba a ameninţat mai mulţi poliţişti cu o coasă (Imagine: Sorina Andreica/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, bărbatul în vârstă de 35 de ani din Alba Iulia şi-a agresat, vineri, soţia şi fiica în vârstă de 12 ani, cele două solicitând intervenţia Poliţiei.

Oamenii legii s-au deplasat la domiciliul bărbatului pentru a-l sancţiona, moment în care acesta a reacţionat violent, ameninţându-i pe poliţişti cu moartea şi încercând să îi atace cu o coasă pe care a luat-o din curtea locuinţei.

Poliţiştii l-au imobilizat şi l-au dus la sediul Poliţiei Alba Iulia, iar ulterior bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul urmează să fie prezentat, sâmbătă, Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici