Un bărbat din Argeş, care este acuzat că ar fi agresat sexual mai multe femei pe stradă, a fost reţinut

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Budeasa, judeţul Argeş, a fost reţinut, marţi, fiind acuzat că ar fi agresat sexual mai multe femei, pe o stradă din Piteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1191 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Argeş, care este acuzat că ar fi agresat sexual mai multe femei pe stradă, a fost reţinut

Un bărbat din Argeş, acuzat că ar fi agresat sexual mai multe femei pe stradă, a fost reţinut

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Argeş, Florin Popa, există indicii că bărbatul ar fi agresat sexuală mai multe femei, pe stradă, în luna iulie. După ce a fost audiat, marţi, la sediul IPJ, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

"Poliţiştii de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, sub coordonarea procurorului de caz, l-au identificat pe bărbatul de 32 de ani, din Budeasa, bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală. Acesta este bănuit că, la data de 24 iulie, ar fi agresat sexual mai multe femei, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Piteşti. Faţa de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Deocamdată, doar două femei au depus plângere la Poliţie, după ce au fost pipăite de bărbat, la orele prânzului, în timp ce se aflau pe stradă, însă anchetatorii cred că este vorba de mai multe femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici