Un bărbat din Argeş nu reuşea să ia legătura cu fosta iubită şi a sunat la 112. Poliţia l-a amendat

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost amendat de poliţie, pentru că a alertat autorităţile deoarece nu reuşea să ia legătura cu fosta iubită. El a sunat la 112 şi a anunţat că tânăra a fost sechestrată, autorităţile amendându-l cu 400 de lei,transmite corespondentul MEDIAFAX.

966 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Argeş nu reuşea să ia legătura cu fosta iubită şi a sunat la 112. Poliţia l-a amendat

Un bărbat din Argeş nu reuşea să ia legătura cu fosta iubită şi a sunat la 112. Poliţia l-a amendat

Oamenii legii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost alertaţi, în urma unui apel primit de la unbărbat de 29 de ani, din Dragoslavele, care a susţinut că fosta sa concubină, cu care încheiase de curând relaţia, ar fi într-o situaţie de pericol, aflându-se la o adresă din Câmpulung, pe care nu o cunoaşte.

„Poliţiştii au contactat-o pe femeia în cauză, care, iniţial, nu a vrut să comunice locaţia la care se afla. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că femeia nu se afla în pericol şi nici nu a fost victima vreunei infracţiuni”, au transmis poliţiştii.

Aceştia au mai precizat că pentru verificarea aspectelor sesizate, anchetatorii au obţinut informaţii inclusiv de la vecini şi rude ale femeii.

În urma verificărilor efectuate, bărbatul care a făcut sesizarea a fost amendat cu 400 de lei, pentru „alarmarea organelor specializate pentru a inteveni în caz de pericol, fără motiv întemeiat”.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că acesta nu ştia unde este fosta iubită şi spera că aşa să dea de urma ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici