Un bărbat din Capitală şi-a înscenat răpirea. Câţi bani au fost ceruţi mamei sale

Un bărbat din Bucureşti şi-a înscenat răpirea. Şi-a pus un prieten să îl filmeze legat de mâini şi de picioare, să trimită imaginile mamei sale şi să-i ceară 1.500 de euro.

734 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Capitală şi-a înscenat răpirea. Câţi bani au fost ceruţi mamei sale

Un bărbat din Capitală şi-a înscenat răpirea. Câţi bani au fost ceruţi mamei sale

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au reţinut vineri doi bărbaţi, ambii în vârstă de 35 de ani, cercetaţi pentru şantaj, respectiv instigare la şantaj.

O femeie a sesizat că fiul său ar fi fost răpit de persoane necunoscute, primind de pe telefonul acestuia imagini cu el legat de mâini şi de picioare, fiindu-i solicitaţi 1500 de euro pentru a-l elibera şi pentru a nu îi produce vătămări.

Sesizarea a fost preluată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5, care au identificat adresa unde ar fi fost săvârşită fapta.

„Înainte de momentul intervenţiei, bărbatul a sesizat prin 112 faptul că a fost lipsit de libertate, indicând o adresă, din Sectorul 5, unde se aflau mai multe persoane. În urma administrării materialului probator, a reieşit faptul că fiul apelantei şi-a înscenat răpirea, cerându-i prietenului său să îl lege de mâini şi de picioare, după care să îl filmeze şi să pretindă de la mama sa 1500 de euro, în schimbul eliberării sale. În cauză s-a dispus reţinerea celor doi bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj, respectiv instigare la şantaj, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală”, informează Poliţia Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici