Un bărbat din judeţul Dolj, prins când transporta peste două tone de aluminiu, dar şi cupru şi alamă

  • Un bărbat de 37 de ani, din Craiova, judeţul Dolj, a fost prins când transporta pe DN 65, în judeţul Olt, peste două tone de aluminiu şi sute de kilograme de cupru şi alamă
  • Individul a fost amendat cu 10.000 de lei şi a rămas fără deşeurile transportate ilegal.
1594 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din judeţul Dolj, prins când transporta peste două tone de aluminiu, dar şi cupru şi alamă

Un bărbat din judeţul Dolj, prins când transporta peste două tone de aluminiu, dar şi cupru şi alamă

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Periaţi au depistat, sâmbătă, dimineaţa, în trafic, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Naţional 65, pe raza comunei Valea Mare, judeţul Olt.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul transporta deşeuri nepericuloase, respectiv 2.300 de kilograme de aluminiu, 880 de kilograme de cupru şi 300 de kilograme de alamă, fără a avea documente de provenienţă cerute de legislaţia în vigoare.

Bărbatul a fost amendat cu 10.000 lei , pentru încălcarea prevederilor H.G. 1061/ 2008 privind transportul deşeurilor periculoase şi nepericuloase pe teritoriul României.

Deşeurile au fost predate în custodie unei societăţi specializate în colectarea deşeurilor.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili starea de fapt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aluminiu,
metal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici