Un bărbat din Maramureş, bănuit că şi-a înjunghiat soţia şi soacra, căutat de poliţişti

Un bărbat de 46 de ani, bănuit că şi-a înjunghiat, duminică, soţia şi soacra, în oraşul Borşa, din judeţul Maramureş, este căutat de poliţişti. Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

230 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Maramureş, bănuit că şi-a înjunghiat soţia şi soacra, căutat de poliţişti

Un bărbat din Maramureş, bănuit că şi-a înjunghiat soţia şi soacra, căutat de poliţişti

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax, că în funcţie de rezultatele de la IML privind gravitatea şi natura rănilor suferite de cele două femei, se va stabili încadrarea faptei pentru agresor.

„Din primele informaţii se pare că un bărbat de 46 de ani şi-ar fi înjunghiat soţia şi soacra la 15 kilometri de oraşul Borşa, unde aveau o anexă gospodărească, acesta fiind identificat şi căutat de poliţişti. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, soţia bărbatului, în vârstă de 44 de ani, a fost internată la Spitalul Borşa, iar soacra acestuia, în vârstă de 63 de ani, a fost dusă la Spitalul Judeţean Baia Mare cu un elicopter SMURD”, a spus Meteş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici