Un bărbat din Vrancea a murit după ce a fost lovit de roata desprinsă dintr-un camion

  • Un bărbat, care se afla pe tereasa unui motel, a murit după ce a fost lovit de roata unui camion.
  • Roata s-a rupt în timpul mersului şi a lovit victima în plin.
  • Poliţiştii fac cercetări la faţa locului.
330 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Vrancea a murit după ce a fost lovit de roata desprinsă dintr-un camion

Un bărbat din Vrancea a murit după ce a fost lovit de roata desprinsă dintr-un camion

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, incidentul a avut loc vineri, pe Drumul European 85, în localitatea Mărăşeşti. Persoana care a sunat la 112 a anunţat că un bărbat a fost lovit de roata unui autocamion.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, din cauza unor defecţiuni tehnice, roata din spate a unui camion s-ar fi desprins şi ar fi lovit un bărbat care se afla pe terasa unui motel. Bărbatul de 62 de ani a murit în urma loviturii, decesul fiind constatat de echipajul ambulanţei care a venit la faţa locului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici