Un bărbat protestează în faţa Prefecturii Alba, cerând demisia lui Klaus Iohannis şi a şefei DNA

Un bărbat în vârstă de 68 de ani protestează, luni, în faţa Prefecturii Alba, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis şi a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, spunând că aceştia fac ”cel mai mare rău românilor”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4282 afișări
Imaginea articolului Un bărbat protestează în faţa Prefecturii Alba, cerând demisia lui Klaus Iohannis şi a şefei DNA

Un bărbat protestează în faţa Prefecturii Alba, cerând demisia lui Klaus Iohannis şi a şefei DNA

Corneliu Olăroiu, bărbatul din Alba Iulia, care protestează împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, ţine în mâini o cutie de carton pe care scrie ”Jos Iohanis Kovesi”.

Bărbatul a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că nu face parte din niciun partid politic.

”Am venit să protestez în solidaritate cu cei de la Palatul Cotroceni, pentru jos Iohannis şi jos Kovesi, care ne-au distrus ţara şi fac cel mai mare rău românilor. Nu este un preşedinte să ţină cu toţi românii. El a făcut haosul din ţară şi trebuie tras la răspundere. Nu a ajutat poporul cu nimic. Am venit de o oră şi voi sta aici până mâine”, a declarat Corneliu Olariu.

El a spus că, spre deosebire de premierii Emil Boc şi Dacian Cioloş, Victor Ponta i-a dat ”ceva la pensie”.

Corneliu Olariu a afirmat, totodată, că nu ştie dacă îl vor însoţi şi alţii la protestul său, însă speră că ”oamenii de bine” o să i se alăture.

La Alba Iulia s-au organizat ample manifestări de proteste după adoptarea ordonanţei privind modificarea Codurilor penale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici