Un bărbat s-a aruncat în faţa metroului, la staţia Ştefan cel Mare

Un bărbat s-a aruncat în faţa metroului, la staţia Ştefan cel Mare, vineri dimineaţă, însă mecanicul a reuşit să frâneze la timp, astfel că acesta nu a fost lovit de garnitură, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali de la Metrorex.

1930 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a aruncat în faţa metroului, la staţia Ştefan cel Mare

Un bărbat s-a aruncat în faţa metroului, la staţia Ştefan cel Mare (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, incidentul s-a produs în jurul orei 8.16, bărbatul, în vârstă de aproximativ 25 de ani, sărind în faţa trenului de metrou în momentul în care acesta intra în staţia Ştefan cel Mare, pe sensul spre Eroilor.

Mecanicul trenului l-a văzut pe bărbat când s-a aruncat pe linie şi a reuşit să frâneze înainte ca garnitura de metrou să ajungă la acesta.

Bărbatul a fost scos de pe linie de angajaţii Metrorex, fiind ulterior preluat de un echipaj medical şi transportat la spital. Acesta a suferit răni uşoare, provocate de căderea pe linie, au mai spus sursele citate.

În urma incidentului, circulaţia la metrou a fost blocată la Ştefan cel Mare, pe sensul spre Eroilor, câteva zeci de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici