Un bărbat s-a sinucis în maşină, inhalând monoxid de carbon de la ţeava de eşapament

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea prahoveană Drăgăneşti a fost găsit mort, luni dimineaţă, în maşina sa, principala ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul, care se despărţise de soţia sa, s-a sinucis inhalând monoxid de carbon de la ţeava de eşapament a autoturismului.

514 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a sinucis în maşină, inhalând monoxid de carbon de la ţeava de eşapament

Un bărbat s-a sinucis în maşină, inhalând monoxid de carbon de la ţeava de eşapament (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, bărbatul a fost găsit mort luni dimineaţă, în autoturismul său, parcat în faţa casei în care locuieşte soţia sa.

Principala ipoteză a anchetatorilor este aceea că bărbatul s-a sinucis inhalând monoxid de carbon, în condiţiile în care poliţiştii au descoperit că de la ţeava de eşapament a autoturismului era tras un furtun prin portbagaj, până în interiorul maşinii.

Maşina în care a fost găsit bprbatul era parcată în faţa casei în care locuiesc soţia şi cei doi copii ai acestuia. În urma primelor verificări poliţiştii au stabilit că bărbatul se despărţise de soţia sa în urmă cu două luni, însă niciunul dintre cei doi nu intentase acţiune de divorţ.

Duminică seară, bărbatul a mers acasă la soţia sa, însă nu a reuşit să se împace cu aceasta şi, cel mai probabil, acest lucru l-a determinat să se sinucidă, spun apropiaţii bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici