Un bărbat şi-a dat foc într-o secţie de votare din Petrila

Un bărbat din Petrila şi-a dat foc, duminică, în Secţia de votare amenajată în Grupul Şcolar "Constantin Brâncuşi" din localitate, el susţinând, înainte de a recurge la acest gest, că ani la rând a fost dezavantajat de primarul şi secretarul localităţii, flăcările fiind stinse de pompieri.

384 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a dat foc într-o secţie de votare din Petrila

Un bărbat şi-a dat foc într-o secţie de votare din Petrila (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Bărbatul a mers la vot la Secţia de votare amenajată în Grupul Şcolar "Constantin Brâncuşi" din localitate, iar înainte de a intra în sediu a ameninţat că îşi va da foc pentru că ani la rând a fost "dezavantajat şi nedreptăţit" de primarul oraşului, Ilie Pătruşel, şi de secretarul localităţii, Toma Vărgatu.

Bărbatul a spus că ani la rând nu şi-a găsit dreptate nici în justiţie, având mai multe procese cu Primăria pentru mai multe proprietăţi.

După ce a ameninţat că îşi va da foc, bărbatul a intrat în secţia de votare, unde a şi recurs la acest gest, folosind petrol amestecat cu apă.

Echipajele de intervenţie, formate din jandarmi, poliţişti şi pompieri, erau deja la faţa locului când s-a produs incidentul întrucât au fost anunţate că o persoană ameninţă că îşi va da foc în faţa liceului şi au reuşit să stingă flăcările cu un extinctor.

Bărbatul a fost dus la Spitalul din Petroşani cu o ambulanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici