Un bărbat şi-a şantajat amanta pentru a recupera o sumă de bani. I-a spus că dezvăluie relaţia lor

Un bărbat din judeţul Sibiu şi-a şantajat amanta pentru a recupera o sumă de bani. El a ameninţat-o că îi spune soţului despre relaţia lor dacă nu i se înapoiază o sumă de bani împrumutată chiar de la cei doi soţi.

952 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a şantajat amanta pentru a recupera o sumă de bani. I-a spus că dezvăluie relaţia lor

Un bărbat şi-a şantajat amanta pentru a recupera o sumă de bani. I-a spus că dezvăluie relaţia lor

Incidentul s-a produs în oraşul Agnita. Poliţiştii au aflat că bărbatul o şantajează pe femeie pentru a recupera o sumă de bani.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita au reţinut un localnic în vârstă de 49 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada martie – aprilie a.c., ar fi ameninţat o femeie din aceeaşi localitate că îi va dezvălui soţului acesteia faptul că au întreţinut relaţii sexuale dacă femeia nu-i va returna o sumă de bani pe care, împreună cu soţul, o împrumutaseră de la presupusul autor”, au anunţat anchetatorii.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. În timpul unei percheziţii domiciliare, anchetatorii au confiscat mai multe unităţi de stocare a imaginilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
agnita,
amanta,
şantaj

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici