Un bărbat şi fii lui,reţinuţi după ce l-au bătut pe şeful de post din comună în locuinţa de serviciu

Un bărbat din comuna suceveană Horodnic de Jos şi cei doi fii ai săi au fost reţinuţi pentru ultraj după ce sâmbătă seara au mers la locuinţa şefului de post din comună şi l-au bătut în locuinţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

990 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi fii lui,reţinuţi după ce l-au bătut pe şeful de post din comună în locuinţa de serviciu

Un bărbat şi fii lui,reţinuţi după ce l-au bătut pe şeful de post din comună în locuinţa de serviciu

Poliţia Judeţeană Suceava a anunţat bărbatul de 49 de ani din comuna Horodnic de Jos, cunoscut ca o persoană violentă, este cercetat de şeful de post într-un dosar penal.

În aceste condiţii, după ce l-a ameninţat telefonic, bărbatul împreună cu cei doi fii ai săi au mers sâmbătă serara, în jurul orei 21.00, la locuinţa de serviciu a agentului de poliţie şi l-au lovit.

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi care a dispus prin ordonanţă reţinerea celor trei suspecţi pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici