Un bărbat şi o femeie au murit la ieşirea din Ineu, după ce maşina lor a căzut în Canalul Morilor

  • O maşină a căzut marţi seara în Canalul Morilor, la ieşirea din localitatea Ineu, judeţul Arad.
  • Două persoane, ambele de peste 60 de ani, au murit.
262 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi o femeie au murit la ieşirea din Ineu, după ce maşina lor a căzut în Canalul Morilor

Potrivit ISU Arad, maşina a căzut în Canalul Morilor, la ieşire din localitatea Ineu, iar la sosirea echipajelor de intervenţie maşina era pe plafon, aproape complet acoperită cu apă.

La faţa locului au intervenit echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Ineu cu o autospecială de stingere şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj cu o autoscară. În sprijin a plecat şi echipajul de descarcerare grea de la Detaşamentul Arad, încă un echipaj SMURD şi unul de Ambulanţă.

Salvatorii au găsit două victime, un bărbat şi o femeie, de peste 60 de ani, încarcerate şi inconştiente.

Pompierii au extras victimele din maşină, iar echipajele medicale au început manevrele de resuscitare, care nu au avut succes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici