VIDEO  Un bărbatul din Hakov „locuieşte” cu o rachetă în casă

Videoclipul a fost postat de pe pagina de Twitter a celor de la Tpyxa.

1864 afișări
Imaginea articolului Un bărbatul din Hakov „locuieşte” cu o rachetă în casă

Un bărbatul „locuieşte” cu o rachetă în casă

De când a izbucnit războiul în Ucraina, nu este prima dată când apar videoclipuri cu case, clădiri şi apartamente care au fost distruse de rachete.

În unele cazuri, armamentul a rămas înfipt în interiorul apartamentelor, când nu a pus la pământ construcţia.

În acest videoclip, postat de pagina Tpyxa de pe Twitter, un bărbat vorbeşte despre viaţa alături de o racheta căzută în interiorul casei sale din Harkov.

Dispozitivul este inofensiv, neavând focos exploziv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici