Un biciclist a murit după ce a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr fără permis şi băut

Un biciclist a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce a fost lovit, în Ploieşti, de un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani care nu are permis şi era băut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4082 afișări
Imaginea articolului Un biciclist a murit după ce a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr fără permis şi băut

Un biciclist a murit după ce a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr fără permis şi băut

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs pe Strada Ştrandului din Ploieşti, la ieşire spre Bucov, unde un biciclist a fost lovit de o maşină şi a murit.

În urma cercetărilor s-a stabilit că şoferul, un tânăr de 24 de ani, nu are permis de conducere şi era băut.

“Din primele cercetări, conducătorul auto, un tânăr de 24 de ani, nu are permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0, 83 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu.

Şoferul va fi dus şi la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar traficul este încă îngreunat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici