VIDEO  Video Un biciclist din Braşov, la un pas de tragedie: a fost sfidat de un şofer, care i-a tăiat calea şi a fugit

  • Un biciclist a căzut în încercarea de a evita un accident
  • Un şofer din Braşov i-a tăiat calea, deşi biciclistul era intrat în sensul giratoriu
  • Şoferul a plecat fără să se asigure dacă biciclistul este în regulă
  • Alţi participanţi la trafic au oprit să îl ajute pe biciclistul speriat
1296 afișări
Un biciclist a căzut în încercarea de a evita un accident. Un şofer din Braşov i-a tăiat calea, deşi era deja intrat în sensul giratoriu.
 
Ca să nu se izbească de autoturism, biciclistul a frânat şi a zburat de pe bicicletă, înspre maşină. Norocul său a fost că a avut prezenţă de spirit şi a acţionat la timp pentru a se feri.
 
Imaginile au fost surprinse de o cameră montată pe bordul unei alt vehicul aflat în trafic. Şoferul vinovat a plecat imediat, fără să se asigure dacă biciclistul este în regulă.
 
Omul a primit ajutor de la alţi şoferi aflaţi în zonă, care au observat incidentul şi au vrut să se asigure că acesta e în regulă. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici