Un bistriţean aflat în izolare acasă a fost găsit fără viaţă. Bărbatul s-a accidentat mortal în timp ce repara un camion

Un bărbat de 47 de ani din localitatea Ilva Mică, judeţul Bistriţa Năsăud, aflat în izolare la domiciliu după ce s-a întors din străinătate, a murit, marţi, prins sub un camion pe care îl repara.

1764 afișări
Imaginea articolului Un bistriţean aflat în izolare acasă a fost găsit fără viaţă. Bărbatul s-a accidentat mortal în timp ce repara un camion

Un bistriţean aflat în izolare acasă a fost găsit fără viaţă. Bărbatul s-a accidentat mortal în timp ce repara un camion

Reprezentanţii IPJ Bistriţa Năsăud au declarat, marţi, că vehicul era parcat pe terenul unui imobil în care locuia bărbatul decedat.

„Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Ilva Mică, în timp ce efectua reparaţii la un autotren, a fost prins sub cabina acestuia, fiind accidentat mortal. Bărbatul se întorsese, marţi, din străinătate şi se afla în măsura izolării la domiciliu. Autotrenul era parcat pe terenul aferent imobilului în care acesta locuieşte. Politiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul”, au spus poliţiştii.

Pompierii de la ISU Bistriţa-Năsăud au precizat, la rândul lor, că au intervenit la cazul de la Ilva Mică şi au scos bărbatul de sub camion, acesta fiind în stop cardiorespirator. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici