Video Un bucureştean rătăcit pe munte şi-a făcut vizuină în zăpadă să treacă noaptea cu bine

Un bucureştean care s-a rătăcit pe munte, în zona Poiana Coştilei, din Munţii Bucegi, şi-a făcut o vizuină în zăpadă pentru a reuşi să treacă noaptea cu bine.

924 afișări

Bucureşteanul în vârstă de 18 ani s-a rătăcit, sâmbătă, pe munte, în Bucegi, în timp ce cobora cu schiurile, dar a reuşit să iasă din zona periculoasa singur.

Tânărul era echipat pentru expediţie, dar şi-a dat seama că fiind întuneric nu va reuşi să coboare singur, iar şansele să poată fi găsit noaptea erau mici. Astfel, pentru a trece cu bine peste noapte, bucureşteanul şi-a săpat o vizuină.

El a reuşit să coboare singur de pe munte duminică dimineaţa, deşi salvamontiştii din Prahova şi Buşteni l-au căutat inclusiv cu elicopterul.

Fiind fără baterie la telefon, tânărul nu a reuşit să anunţe salvatorii.

„Tânărul a scăpat cu viaţă după o noapte petrecută într-un adăpost pe care l-a făcut în zăpadă. S-a învelit in folia de supravieţuire şi a rămas <ascuns> până dimineaţă”, au transmis salvamontiştii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici