Un cadavru a fost descoperit în Crişul Repede

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit marţi în Crişul Repede. Pompierii militari au scos corpul din apă şi l-au predat unui echipaj medical.

252 afișări
Imaginea articolului Un cadavru a fost descoperit în Crişul Repede

Un cadavru a fost descoperit în Crişul Repede

Potrivit ISU Bihor, o persoană a sunat la 112 pentru a anunţa că a văzut o persoană în apele Crişului Repede, în zona Cartierului Ioşia din Oradea, în aval de baraj. La faţa locului au fost trimise două echipaje de căutare-salvare, unul de paramedici din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Oradea şi altul de poliţie.

Trupul a fost descoperit de poliţişti la aproximativ 900 de metri distanţă de locul în care a fost observat de persoana care a sunat la 112. Pompierii militari au acţionat cu bărcile din dotare şi au adus victima la mal.

Paramedicii au preluat corpul şi au declarat decesul bărbatului. Poliţiştii au început o anchetă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici