Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii. Explicaţia Primăriei

Un camion a rămas blocat în interiorul Pasajului Unirii, din Capitală, traficul fiind restricţionat pe banda 1 de circulaţie, potrivit Brigăzii Rutiere.

2360 afișări
Imaginea articolului Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii. Explicaţia Primăriei

Captură video Facebook/ Grup Info Trafic Rutier - Bucuresti şi Ilfov

Un camion a rămas blocat în interiorul Pasajului Unirii, pe sensul dinspre Bd. Mărăşeşti către Piaţa Universităţii. La faţa locului au fost direcţionaţi poliţişti rutieri, pentru asigurarea măsurilor de fluenţă.

Potrivit Brigăzii Rutieri, traficul rutier este restricţionat pe banda I de circulaţie.

Potrivit unui comunicat al primăriei, şoferul nu ar fi respectat regulile de circulaţie.

„În pofida echipajului de poliţie locală prezent la faţa locului, a sistemelor de presemnalizare activate, a indicatoarelor şi a marcajelor rutiere, în cursul zilei de astăzi, 12.01.a.c, încă un şofer nu a respectat regulile de circulaţie şi a intrat în Pasajul Unirii, conducând un vehicul cu o înălţime mai mare decât cea maxim admisă. Potrivit poliţiştilor sosiţi la faţa locului, deşi în talonul vehiculului este trecută înălţimea de 3,39 m, în realitate, măsurătorile au arătat o înălţime de 3,72 m, rezultată ca urmare a modificării caroseriei”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, toate incidentele ce au avut loc până acum în interiorul pasajului rutier au avut la bază ignorarea şi nerespectarea regulilor de circulaţie.

Primăria Sectorului 4, în colaborare cu Poliţia Rutieră şi cu Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti va elabora, până la sfârşitul săptămânii viitoare, măsuri suplimentare de protecţie şi semnalizare la intrările în Pasajul Unirii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici