Video Un căruţaş din Ialomiţa a fost lovit de o maşină după ce nu s-a asigurat la ieşirea de pe un drum

Un bărbat de 77 de ani a fost rănit după ce, în timp ce conducea o căruţă, nu s-a asigurat la ieşirea de pe un drum secundar la intrarea pe E85 şi a fost accidentat de şoferul unei maşini care circula regulamentar, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.

362 afișări

Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Moviliţa din judeţul Ialomiţa.

Căruţaşul a fost transportat la spital, iar medicii urmează să decidă, în urma investigaţiilor amănunţite, dacă este necesară internarea lui.

„În timp ce circula pe un drum lateral, conducătorul atelajului nu s-a asigurat corespunzător şi a fost accidentat de un autoturism care venea dinspre Urziceni”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Andreea Loghin.

Atât şoferul maşinii, cât şi conducătorul căruţei erau din localitatea ialomiţeană Roşiori.

Poliţiştii au deschis un dosar de vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici