Un centru de vaccinare este amenajat la Iulius Town Timişoara

  • Agenţii economici amenajează 9 din cele 17 centre de vaccinare din Timişoara.
  • Conducerea mall-ului spune că efortul amenajării centrului nu a fost unul mare.
  • În judeţul Timiş vor fi deschise 32 de centre de vaccinare.
2476 afișări
Imaginea articolului Un centru de vaccinare este amenajat la Iulius Town Timişoara

Vaccinul vine de la mall

Un punct de vaccinare se organizează în incinta lulius Town Timişoara.

„Accesul persoanelor se va face pe scările exterioare, pentru cei care vin din exterior. Pot veni şi din interior, pe scările de la food-court, iar persoanele care au probleme locomotorii, avem un lift, în imediata apropiere”, a spus Ioan Băla, director de dezvoltare Iulius Town Timişoara.

Aşadar, cei care vin să se vaccineze, nu se vor intersecta cu cei care merg la shopping.

Băla consideră că acţiunea  ar putea fi replicată şi de către alţi antreprenori. Pentru că imunizarea înseamnă un pas spre revitalizarea economiei.

„Am apreciat că este o contribuţie adusă în sprijinul comunităţii locale, pentru a urgenta dobândirea de atuu-uri suplimentare tuturor membrilor comunităţii, pentru a putea reveni la o viaţă normal”, a completat acesta.

Iar ca efort financiar, Băla spune că nu este unul mare. A investit în compartimentarea unui spaţiu şi obiectele de mobilier. Când DSP va trimite personalul medical, vaccinarea poate să înceapă.

„Noi ne ocupăm de punerea la dispoziţie a spaţiului, a utilităţilor, amenjarea fluxurilor conform standardelor pe care DSP ni le-a prezentat la o vizită iniţială, urmând ca până în cursul zilei de vineri, aceste spaţii să fie funcţionale”, a declarat Ioan Băla.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici