Video Un cerb blocat în albia râului Bistriţa a fost salvat în ultimul moment de pompieri

Un cerb blocat în albia râului Bistriţa pe raza comunei sucevene Dorna Arini a fost salvat, luni, de pompierii militari din Vatra Dornei, care au intervenit cu o barcă pneumatică şi au ghidat animalul astfel încât să ajungă din nou în pădure, transmite corespondentul MEDIAFAX.

868 afișări

Potrivit ISU Suceava, un localnic a semnalat, luni, prin 112, că un cerb, probabil fugărit din pădure de o haită de lupi, a ajuns în albia râului Bistriţa şi nu mai putea ieşi din apa îngheţată, din cauza malurilor abrupte.

La sosirea pompierilor, cerbul, care se afla de mai multă vreme în apa îngheţată, era în stare de hipotermie şi se mişca cu greu.

Pompierii miltari au intervenit atât cu barca pneumatică, cât şi prin apă, şi l-au mânat până într-o zonă în care cerbul a reuşit să iasă pe mal.

"Chiar dacă s-au udat din cap până în picioare şi au îngheţat de frig, militarii s-au bucurat pentru că au salvat cerbul, care până la urmă s-a îndreptat spre pădurea aflată în apropiere”, arată ISU Suceava.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici