Un cetăţean italian care a vizitat zilele trecute România a fost diagnosticat cu noul coronavirus în Italia / Anunţul făcut de MAE

  • Un cetăţean italian care vizitase recent România a fost diagnosticat astăzi cu noul coronavirus
  • Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, e internat la un spital din Rimini
  • În total au fost înregistrate 23 de cazuri de infecţie până acum în regiunea Emilia-Romagna
15565 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean italian care a vizitat zilele trecute România a fost diagnosticat cu noul coronavirus în Italia / Anunţul făcut de MAE

Un cetăţean italian care vizitase România a fost diagnosticat cu coronavirus în Italia

Publicaţia Il Resto del Carlino scrie că este vorba despre primul caz de coronavirus în provincia Rimini.

Bărbatul bolnav are 71 de ani şi este din Cattolica.

Acum, bărbatul e internat în secţia de boli infecţioase a spitalului din Rimini, viaţa sa nefiind pusă în pericol.

Bărbatul s-a întors în Italia dintr-o călătorie în România weekendul trecut, tuşea şi era răcit, motiv pentru care a mers la urgenţa Spitalului Cattolica. Ulterior a fost dus la Rimini, unde testul a ieşit pozitiv.

MAE cere informaţii despre italianul confirmat cu Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe face demersuri, prin intermediul Ambasadei României la Roma, pentru a afla mai multe informaţii cu privire la italianul diagnosticat cu coronavirus, care a fost în vizită în România.

Potrivit unei informări, MAE, prin intermediul Ambasadei României la Roma a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru obţinerea unor informaţii suplimentare, inclusiv cetăţenia pacientului şi cu privire la eventuala şedere a acestuia pe teritoriul României.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici