Un cetăţean pakistanez, care urma să fie repatriat, a dispărut din centrul de cazare din Otopeni

Un cetăţean pakistanez a dispărut din centrul de cazare aflat în Otopeni, judeţul Ilfov, bărbatul având regim închis şi urmând să fie îndepărtat de pe teritoriul ţării, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Imigrări.

1041 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean pakistanez, care urma să fie repatriat, a dispărut din centrul de cazare din Otopeni

Un cetăţean pakistanez, care urma să fie repatriat, a dispărut din centrul de cazare din Otopeni

Un bărbat din Pakistan, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a părăsit fără autorizaţie, cel mai probabil în cursul nopţii de luni spre marţi, centrul de cazare din Otopeni, judeţul Ilfov, au declarat reprezentanţii IGI.

Acesta urma să fie îndepărtat de pe teritoriul ţării, având regim închis, însă a reuşit să fugă.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, bărbatul fiind, la ora transmiterii ştirii, căutat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici