Un cetăţean s-a îmbătat, a dirijat traficul şi a ţipat la şoferi. Jandarmii l-au amendat

  • Un botoşănean de 42 de ani s-a îmbătat şi a încercat să dirijeze traficul dintr-o intersecţie din Botoşani
  • Jandarmii l-au „dotat” cu o mască de protecţie şi l-au amendat cu 900 de lei.
161 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean s-a îmbătat, a dirijat traficul şi a ţipat la şoferi. Jandarmii l-au amendat

Un cetăţean s-a îmbătat, a dirijat traficul şi a ţipat la şoferi. Jandarmii l-au amendat

Un botoşenean care a exagerat cu alcoolul a dat mari bătăi de cap şoferilor, pentru că a început să dirijeze traficul, cu sticla de băutură în mână.

„După ce a colindat prin mai multe baruri, un botoşănean de 42 de ani s-a gândit să petreacă câteva momente de relaxare bahică în aer liber. Până aici nimic ieşit din comun şi care să contravină legii, doar că sticla de vin din care mai trăgea câte o duşcă (...), precum şi încercările de dirijare a traficului rutier în apropierea Stadionului municipal Botoşani, condimentate cu strigăte şi injurii prin care îşi manifesta nepăsarea faţă de încălcarea multor prevederi legale, l-au determinat pe un cetăţean deranjat de atitudinea acestuia să sune la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani şi să solicite intervenţia unui echipaj de ordine publică”, anunţă Poliţia Botoşani.

Potrivit sursei citate, jandarmii au ajuns în scurt timp în locul unde botoşeneanul „dirija” traficul, i-au dat o mască de protecţie şi l-au dus la sediul Inspectoratului de Jandarmi.

Petrecăreţul a fost amendat cu 900 de lei, din care 400 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în stradă şi tulburarea liniştii publice, iar 500 de lei pentru că „nu crede în COVID” şi, evident, nu respecta măsurile de protecţie sanitară pentru prevenirea răspândirii acestei boli.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
băutură,
amendă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici