Un cetăţean străin este principalul suspect în cazul femeii care a fost găsită moartă în Sectorul 6, într-un imobil cuprins de incendiu

Un bărbat de 32 de ani, cetăţean străin, este principalul suspect în cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit într-un imobil cuprins de incendiu din sectorul 6 al Capitalei, anunţă Poliţia Capitalei.

2183 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean străin este principalul suspect în cazul femeii care a fost găsită moartă în Sectorul 6, într-un imobil cuprins de incendiu

Un cetăţean străin este principalul suspect în cazul femeii care a fost găsită moartă în Sectorul 6, într-un imobil cuprins de incendiu


Poliţia Capitalei a reţinut duminică un bărbat în vârstă de 32 de ani, principalul suspect în cazul evenimentului de vineri spre sâmbătă din Sectorul 6 atunci când o femeie a fost găsită decedată într-un imobil cuprins de flăcări.

Femeia avea 44 de ani, iar principalul suspect în cauza omorului şi a incendiului este un cetăţean străin care a fost dus de poliţişti pentru audieri.

“În urma activităţilor desfăşurate în ultimele 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, în cauza privind omorul şi incendierea din noaptea de 7/8 septembrie, din Sectorul 6, a fost identificat un bărbat, principal suspect în cauză. Acesta va fi condus pentru audieri la Poliţia Capitalei. Barbatul are 32 de ani şi este cetăţean străin“, informează Biroul de Presă al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au demarat o anchetă după ce în imobilul cuprins de flăcări a fost găsită femeia decedată care prezenta urme de violenţă.

"În noaptea de 7/8.09., prin apel 112 a fost sesizat un incendiu la un imobil situat in sectorul 6. La fata locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor şi poliţişti ai Secţiei 21. În interiorul locuinţei a fost găsit cadavrul unei femei de 44 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului", a anunţat sâmbătă Poliţia Capitalei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici