Un concurent de la Campionatul Naţional Individual al României la Hard Enduro s-a rătăcit. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor

  • Un concurent de la Campionatul Naţional Individual al României la Hard Enduro s-a rătăcit din cauza oboselii.
  • A fost găsit câteva ore mai târziu, când a ajuns în zonă cu semnal.
762 afișări
Imaginea articolului Un concurent de la Campionatul Naţional Individual al României la Hard Enduro s-a rătăcit. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor

Un concurent de la Campionatul Naţional Individual al României la Hard Enduro nu a trecut, sâmbătă, prin toate punctele de control aflate pe traseul competiţional, cel mai probabil rătăcindu-se.

Imediat, au fost constituite echipe de căutare-salvare formate din jandarmi, pompieri, salvamontişti şi reprezentanţii din partea organizatorilor.

Sâmbătă seara, persoana căutată a ajuns în zonă cu semnal, reuşind să transmită câteva indicii despre locul unde se află, informează Jandarmeria Bacău.

În scurt timp, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, care cunoştea zona după indicaţiile oferite de către persoana rătăcită, s-a deplasat către zona podul Ciobănuş, unde l-au găsit pe concurent.

Concurentul, un bărbat de 44 de ani din Cluj-Napoca, le-a spus jandarmilor că s-a rătăcit pe fondul oboselii, neruşind să treacă un obstacol de pe traseu. Jandarmii l-au condus către zona de concurs.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici