Un copil a căzut de la balcon, iar mama sa s-a aruncat după el. Ambii sunt transportaţi la spital

  • Un copil din judeţul Bacău s-a lovit la cap după ce a căzut de la balcon, iar mama sa s-a rănit încercând să-l salveze.
  • Pentru copil a fost chemat elicopterul SMURD, iar victima a fost transportată la un spital din Iaşi.
797 afișări
Imaginea articolului Un copil a căzut de la balcon, iar mama sa s-a aruncat după el. Ambii sunt transportaţi la spital

Un copil a căzut de la balcon, iar mama sa s-a aruncat după el. Ambii sunt transportaţi la spital

Ambulanţa Vaslui a fost solicitată să intervină în localitatea băcăuană Podu Turcului pentru două victime, mamă şi fiu, căzute accidental de la înălţime.

„Ȋntr-un moment de neatenţie copilul a cǎzut de la balconul locuinţei aflat la etajul doi pe acoperişul unei clǎdiri din vecinǎtate iar mama s-a aruncat dupǎ el sǎ ȋl salveze. La caz a fost alocat un echipaj B2 cu asistent medical de la substaţia Bârlad. Copilul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu alterarea stǎrii de cunoştinţǎ, iar mama un traumatism de gleznǎ. Pentru copil, echipajul de la Bârlad a solicitat apoi un elicopter SMURD care l-a preluat pe micuţ şi l-a transferat la Iaşi”, au anunţat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă.

Mama a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Bacǎu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici