Un copil a murit, iar alte 2 persoane au fost rănite după ce maşina lor s-a ciocnit cu un TIR

Un copil de 9 ani a murit, sâmbătă, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu un TIR, în judeţul Arad. În accident a fost rănită familia copilului.

160 afișări
Imaginea articolului Un copil a murit, iar alte 2 persoane au fost rănite după ce maşina lor s-a ciocnit cu un TIR

Un copil a murit, iar alte 2 persoane au fost rănite după ce maşina lor s-a ciocnit cu un TIR

Potrivit ISU Arad, accidentul a avut loc pe DJ792A, la ieşire din Beliu spre Bocsig.

Aici, o maşină şi un TIR s-au ciocnit, o persoană din maşină fiind găsită încarcerată.

În autoturism se afla o familie, respectiv mama (29 de ani), tatăl (34 de ani ) şi doi copii (12 şi 9 ani).

Mama, tata şi copilul de 12 ani au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, însă copilul de 9 ani încarcerat a fost extras şi declarat decedat.

„Mama prezintă agitaţie psihomotorie, iar copilul de 12 ani traumatism la nivelul coloanei cervicale, cei doi sunt transportaţi la UPU”, au spus reprezentanţii ISU Arad.

Ambele sensuri de circulaţie sunt blocate.

Taguri:
arad,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici