Un copil de 14 ani a fost dat dispărut dintr-un centru de minori. Alţi doi se află în aceaşi situaţie

  • Un copil de 14 ani a dispărut din Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Constanţa
  • În urmă cu 10 zile, Poliţia a făcut publică dispariţia altor doi copii de 14 şi 15 ani, care au dispărut din acelaşi centru de câteva luni
  • Niciunul dintre copii nu a fost găsit până în prezent
476 afișări
Imaginea articolului Un copil de 14 ani a fost dat dispărut dintr-un centru de minori. Alţi doi se află în aceaşi situaţie

Un copil de 14 ani a dispărut din Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Constanţa. În urmă cu 10 zile, Poliţia a făcut publică dispariţia altor doi copii de 14 şi 15 ani, care au dispărut din acelaşi centru de câteva luni, fără să fie găsiţi până în prezent.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unui minor, Regep Genghiz-Buza, de 14 ani, din oraşul Hârşova, judeţul Constanţa. La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 16.20, acesta a plecat de pe raza municipiului Constanţa, fără a reveni până în prezent în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Constanţa, unde se afla instituţionalizat”, transmite IPJ Constanţa.

Băiatul de 14 ani are 1,60 m înălţime, greutate 45-50 de kilograme, faţă ovală, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru.

La data plecării, copilul purta hanorac gri, geacă lungă de culoare kaki, pantaloni tip blue-jeans şi pantofi sport negri.

Alţi doi copii, de 14 şi 15 ani, au dispărut, de asemenea, de câteva luni din Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Constanţa, fără a fi găsiţi până astăzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici