Video Un copil de 15 ani, înecat în Dunăre, este căutat de scafandrii din Olt şi Dolj

Un copil de aproximativ 15 ani, care era la scăldat în zona Falezei de la Corabia, s-a înecat, vineri, în Dunăre, în zonă fiind mai mulţi scafandri din Olt şi Dolj pentru a-l căuta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2323 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că, pe lângă scafandri, la acţiunile de căutare participă şi pompierii din Slatina, Caracal şi Vişina, cu două ambarcaţiuni cu motor.

„Echipele de scafandri de la ISU Olt si ISU Dolj, două ambarcaţiuni cu motor de la Detaşamentele Slatina şi Caracal şi echipajul SMURD Vişina, în Corabia caută un minor de aproximativ 15 ani, din Corabia, înecat în Dunăre, zona falezei. Sunt peste 10 pompieri în total”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Potrivit unor informaţii, băiatul de afla la scăldat cu mai mulţi prieteni, în Dunăre, în zonă fiind amenajată o plajă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici