Un copil de 2 ani din Braşov, suspect de sindrom hemolitic uremic, va fi dus la Bucureşti

Un copil în vârstă de 2 ani din Braşov, cu infecţie respiratorie acută şi suspiciune de sindrom hemolitic uremic, va fi dus, sâmbătă, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Marie Curie”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

508 afișări
Imaginea articolului Un copil de 2 ani din Braşov, suspect de sindrom hemolitic uremic, va fi dus la Bucureşti

Un copil de 2 ani din Braşov, suspect de sindrom hemolitic uremic, va fi dus la Bucureşti (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

Potrivit Ministerului Sănătăţii, copilul de la 2 ani va fi transferat de la Braşov la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Marie Curie” din Capitală.

Copilul are infecţie respiratorie acută şi este suspect de sindrom hemolitic uremic (SHU).

Diagnosticul final va fi stabilit după investigaţiile de laborator realizate în spital.

La Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Marie Curie” mai sunt internaţi, sâmbătă, doi copii cu sindrom hemolitic uremic, ambii primind tratament de specialitate în secţia de nefrologie. Copilul din Feteşti este supus în continuare procedurilor de dializă peritoneală. Starea de sănătate a celor doi copii este în evoluţie favorabilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici