Un copil de 2 ani rămas singur acasă a murit de foame: tatăl său decedase în urma unui atac de cord

Tragedia s-a întâmplat la Geneva, statul New York, la aproximativ 45 de mile sud-est de Rochester şi la 55 de mile sud-vest de Syracuse.

3050 afișări
Imaginea articolului Un copil de 2 ani rămas singur acasă a murit de foame: tatăl său decedase în urma unui atac de cord

Un copil de 2 ani rămas singur acasă a murit de foame: tatăl său a decedat în urma unui atac de cord

Tragedie într-o familie din statul New York. Tatăl şi fiul de 2 ani au murit în apartamentul lor, nu departe unul de celălalt. Victimele sunt David Conde Senior, 59 de ani, şi micuţul David Conde Jr. Bărbatul a murit acasă după ce a suferit un infarct, copilul, rămas singur, a murit, în schimb, de foame.

S-a întâmplat în Geneva, la aproximativ 45 de mile sud-est de Rochester şi 55 de mile sud-vest de Syracuse, New York, în februarie anul trecut. Dar abia acum a fost confirmată dinamica celor întâmplate, la 9 luni de la petrecerea evenimentelor.

Oamenii legii au fost alertaţi după ce niciunul dintre membrii familiei nu a reuşit să ia legătura cu bărbatul de 59 de ani timp de peste o săptămână.

Tatăl a murit în mod natural de „boală cardiovasculară”, a spus şeriful statului într-un comunicat, în timp ce cauza morţii copilului a fost foametea.

„A fost întâmplător”, a adăugat acesta. „Se crede că domnul Conde a murit primul şi că bebeluşul nu a putut să obţină nicio hrană după ce tatăl său a murit”, se concluzionează declaraţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici