Un copil de 6 ani, plecat cu mama la cules de ciuperci, s-a rătăcit în pădure, în Argeş. Micuţul a fost găsit după o oră

Un copil de 6 ani, care a plecat cu mama sa la cules de ciuperci într-o pădure din judeţul Argeş, s-a rătăcit, duminică, şi a fost găsit de poliţişti după aproape o oră.

646 afișări
Imaginea articolului Un copil de 6 ani, plecat cu mama la cules de ciuperci, s-a rătăcit în pădure, în Argeş. Micuţul a fost găsit după o oră

Copilul în vârstă de 6 ani se rătăcise în pădure, dar a fost găsit de către echipele de căutare.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Topoloveni au fost sesizaţi, în jurul orei 12.30, de către o femeie din localitatea Bogaţi, că fiul său, în vârstă de 6 ani, cu care se afla în pădurea din zona Morave, la cules de ciuperci, s-a rătăcit.

Echipe mixte de căutare, formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, au verificat zona, iar după aproximativ o oră copilul a fost găsit, teafăr, pe un drum forestier.

Ulterior, copilul a fost predat unui echipaj SMURD, pentru evaluarea stării de sănătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici