Un copil de cinci ani a căzut de pe o clădire din Rânca. Salvamontiştii au intervenit pentru a-l salva

Salvamontiştii din Gorj au intervenit duminică pentru salvarea unui copil de cinci ani care a căzut de pe o clădire din Rânca, în Masivul Parâng.

521 afișări
Imaginea articolului Un copil de cinci ani a căzut de pe o clădire din Rânca. Salvamontiştii au intervenit pentru a-l salva

Potrivit Salvamont Gorj, copilul a căzut de la circa 7 metri.

„Acţiune în derulare a salvatorilor montani din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj pentru salvarea unui copil de 5 ani căzut de la circa 7 metri de pe o clădire din Rânca, masivul Parâng”, a transmis duminică Dispeceratul Naţional Salvamont.

După acordarea primului ajutor medical şi stabilizarea pacientului, salvamontiştii îl vor transporta pe copil la prima unitate medicală sau până în locul unde se vor întâlni cu ambulanţa SAJ trimisă pentru preluarea victimei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici